ورود / عضویت

بهترین قابلمه برای آشپزی کدام است؟

در این مطلب، بهترین قابلمه برای آشپزی را مورد بررسی قرار خواهیم داد. قابلمه گرانیتی، قابلمه Multi Layer و قابلمه نچسب از جمله محصولاتی هستند که این روزها سروصدای زیادی برپا کرده‌اند.

این محصولات به دلیل کیفیت و عملکرد برتر خود مورد استقبال خریداران قرار گرفته‌اند. اهداف اصلی ما در این‌جا، ارائه اطلاعات دقیق و صادقانه در مورد این محصولات به منظور کمک به خریداران در انتخاب بهترین قابلمه برای نیازهای آشپزی خود است. با ما همراه باشید تا با مزایا و معایب این محصولات آشنا شوید.

قابلمه گرانیتی چیست؟

اصطلاح «ظروف گرانیتی» به هر نوع ظروف پخت و پز با هسته‌های فولادی کربنی، آلومینیومی یا فولادی ضدزنگ که با پوشش‌های نچسب بسیار بادوام و با کیفیت پوشیده شده‌اند، اطلاق میشود. این اصطلاح را می‌توان برای ظروف پخت و پز در همه اشکال از جمله قابلمه، تابه، گریل و... به‌کار برد.

ظروف گرانیتی به‌سرعت در سراسر جهان بسیار محبوب شده‌اند. در واقع به قدری محبوب است که می‌توانید ظروف گرانیتی را در همه سطوح استفاده در آشپزی، از وسایل آشپزخانه خانگی گرفته تا تجهیزات پذیرایی حرفه‌ای، پیدا کنید.

مزایای قابلمه گرانیتی چیست؟

درجه حرارت یکنواخت

یکی از مزایای بارز قابلمه گرانیتی، توزیع یکنواخت و متوازن حرارت در طول زمان آشپزی است. این ویژگی باعث می‌شود که غذاها به‌طور یکنواخت و بهتر پخته شوند و از سوختن یا نپختن غذاها جلوگیری می‌کند. به عنوان مثال، زمانی که در حال آشپزی در قابلمه گرانیتی هستیم، ممکن است بخواهیم دمای پایینی برای یک زمان طولانی حفظ کنیم. با این وجود، قابلمه گرانیتی می‌تواند دمای یکنواختی را حفظ کند و از ایجاد نقاط گرم یا سرد در طول زمان جلوگیری کند.


مقاومت در برابر خوردگی

یکی دیگر از مزایای قابلمه گرانیتی، مقاومت آن در برابر خوردگی است. این نوع قابلمه دارای پوششی است که از خوردگی و زنگ زدگی جلوگیری می‌کند. این ویژگی باعث می‌شود که قابلمه گرانیتی به مدت طولانی‌تری مقاومت خود را حفظ کند و از دوام بیشتری برخوردار باشد.

سهولت در تمیز کردن

قابلمه گرانیتی بسیار آسان تمیز می‌شود. پوشش مقاوم آن باعث می‌شود که غذاها به راحتی از روی آن جدا ‌شده‌ و همچنین از آسانی تمیز شدن آن بهره‌مند شویم. این ویژگی باعث می‌شود که برای تمیز کردن قابلمه گرانیتی نیاز به زمان و تلاش کمتری داشته باشیم.

قابلمه چند لایه Multi Layer چیست؟

قابلمه Multi Layer یا چند لایه یک وسیله آشپزی است که از چندین لایه تشکیل ‌شده‌ است و به دلیل ساختار خاص خود، امکان پخت و پز غذاهای مختلف را در یک زمان فراهم می‌کند. این قابلمه از چندین طبقه و پوشش مختلف ساخته‌ شده ‌است که به صورت استوآن‌های در هم قرار گرفته‌اند.

قابلمه‌های چند لایه پیلو از ۶ لایه ساخته شده و تکنولوژی به‌کار رفته در قسمت تحتانی، این محصولات را از شعله پخش‌کن بی‌نیاز می‌کند. محصولات پیلو در به‌روزترین خطوط تولیدی در کوره‌های خاص رنگ شده وتا ۴۲۰ درجه سلسیوس در برابر حرارت مستقیم مقاومت می‌کنند.

مزایای قابلمه‌های Multi Layer

قابلمه Multi Layer برای پخت انواع غذاها از جمله برنج، مرغ، سبزیجات و حتی شیرینی‌پزی استفاده می‌شود. این وسیله آشپزی برای افرادی که می‌خواهند در زمان کمتر و با صرفه‌جویی در انرژی، غذاهای متنوع و خوشمزه بپزند، بسیار مناسب است.

قابلمه نچسب چیست؟

قابلمه نچسب یکی از ابزارهای ضروری در هر آشپزخانه است. این قابلمه به دلیل عدم چسبیدن غذا به زیر آن، بسیار مورد توجه است و در آشپزی‌های مختلف کاربرد دارد. در این‌جا می‌خواهیم به بررسی مواد ساخت قابلمه نچسب، نکاتی برای استفاده بهینه از آن و مزایا در آشپزی با این نوع قابلمه بپردازیم.


قابلمه نچسب از جنس‌های مختلفی مانند آلومینیوم یا فولاد ضد زنگ تهیه می‌شود. ظروف نچسب، مانند ماهی‌تابه و قابلمه، پوششی تفلونی دارند که با نام تجاری «پلی‌تترافلوئورواتیلن» شناخته می‌شود. تفلون یک ماده‌ی شیمیایی است که از اتم‌های کربن و فلوئور تشکیل شده و اولین‌‌بار در دهه‌ی ۱۹۳۰ ساخته شد. تفلون یک سطح غیرواکنشی، نچسب و غیراصطکاکی در ظروف ایجاد می‌کند. این مواد از چسبیدن غذا به کف قابلمه جلوگیری می‌کنند و باعث می‌شود که آشپزی با این نوع قابلمه سریع‌تر و آسان‌تر انجام شود. همچنین، قابلمه نچسب باید دارای دسته‌های مناسب برای نگهداری آسان و ایمن باشد.

نکاتی برای استفاده بهینه از قابلمه نچسب

برای استفاده بهینه از قابلمه نچسب، می‌توانید از روش‌های زیر استفاده کنید:

قبل از استفاده از قابلمه، آن را با روغن یا گریس پوشانده و روی حرارت ملایم گرم کنید. همچنین، در هنگام شستشو از اسفنج نرم و آب گرم استفاده کنید تا لایه چسبیده روی قابلمه را به آسانی تمیز کنید.

مزایای قابلمه نچسب

استفاده از قابلمه نچسب در آشپزی دارای مزایا ویژه‌ای است. این نوع قابلمه باعث می‌شود که غذاها سریع‌تر و بهتر پخته شوند و همچنین تمیز کردن قابلمه بعد از آشپزی بسیار آسان‌تر است. علاوه‌بر این، قابلمه نچسب برای آشپزی‌های گرم و سرد مناسب است و می‌تواند به شما در انجام غذاهای مختلف کمک کند.

می‌توان نتیجه گرفت که قابلمه گرانیتی یکی از بهترین انتخاب‌ها برای آشپزی است که دمای یکنواختی را حفظ می‌کند و از ایجاد نقاط گرم یا سرد در طول زمان جلوگیری می‌کند. همچنین، قابلمه Multi Layer به دلیل ساختار خاص خود، امکان پخت و پز غذاهای مختلف را در یک زمان فراهم می‌کند و قابلمه نچسب نیز برای آشپزی‌های گرم و سرد مناسب است و می‌تواند به شما در انجام غذاهای مختلف کمک کند. به همین دلیل، استفاده از این انواع قابلمه‌ها می‌تواند به بهبود کارایی در آشپزی کمک کند و تجربه آشپزی را برای شما لذت بخش‌تر کند.

نکات مهمی که در خرید قابلمه تکی باید بدانید

در خرید قابلمه یکسری نکات هستند که باید حتماً از آن‌ها آگاه باشید. در ادامه به برخی از مهم‌ترین نکات اشاره شده است.

قیمت قابلمه

بهتر است قبل از خرید، بودجه خود را تعیین کنید و انتخاب خود را بر همین اساس انجام دهید. همان طور که متوجه شدید هر کدام از قابلمه‌ها بر اساس جنسی که دارند از قیمت‌های متنوعی برخوردارند. در حال حاضر قابلمه پیرکس و چدن جزو گران‌ترین متریال به شمار ‌می‌روند که نشان‌دهنده کیفیت و مرغوبیت آن هاست.

وزن قابلمه

وزن قابلمه ارتباط مستقیمی به جنس آن دارد. در هنگام خرید آن را در دست بگیرید و وزن آن‌ها را بررسی کنید. اگر قصد دارید خرید قابلمه را به طور اینترنتی و آنلاین انجام دهید حتماً به مشخصات آن راجع به وزن دقت کنید. همچنین اطلاعات قبلی شما راجع به این موضوع نیز می‌تواند کمک‌کننده باشد.

سایز قابلمه‌

در حال حاضر امکان خرید قابلمه تکی در سایز‌های مختلف وجود دارد و شما از این نظر هیچ محدودیتی ندارید؛ اما بیشتر افراد بعد از خرید سرویس قابلمه، ترجیح می‌دهند یک قابلمه تکی با سایز بزرگ را خریداری کنند.


جنس دستگیره

به منظور ساخت دستگیره قابلمه از متریالی مانند باکالیت، سیلیکون و فنولیک استفاده می‌شود. این متریال در برابر حرارت زیاد مقاوم هستند و جابه‌جایی قابلمه را برای افراد آسان‌تر می‌کنند. به هیچ عنوان قابلمه‌هایی که دارای دستگیره فلزی یا استیل هستند را انتخاب نکنید.

جنس درب

نکته دیگری که در قیمت قابلمه تکی و خرید آن مؤثر است جنس درب آن است. در سال‌های گذشته جنس درب، همانند جنس بدنه بود؛ اما امروزه اغلب قابلمه‌ها فارغ از جنس گرانیتی، تفلون و… از درب پیرکس برخوردار هستند تا افراد بتوانند تمام مراحل پخت و پز در آن مشاهده کنند. وزن درب پیرکس مقداری سنگین است؛ اما قطعاً مزایای بیشتری نسبت به سایر جنس‌ها دارد.

طراحی کفه

در هنگام خرید قابلمه تکی باید توجه ویژه‌ای به طراحی کفه آن داشته باشید؛ زیرا نقش مهمی در کیفیت پخت و پز ایفا خواهد کرد. کفه‌های چندلایه می‌توانند حرارت را بهتر منتقل کنند. در برخی از قابلمه‌های سرامیکی و گرانیتی از کفه‌های آلومینیومی استفاده می‌شود.

در نظر داشته باشید که در هنگام خرید قابلمه تکی باید به سایر پارامتر‌ها از جمله امکان شستشو در ماشین ظرفشویی، قابلیت استفاده در مایکرووفر، پوشش ضد خش، گارانتی و ضمانت آن نیز توجه داشته باشید.

ورود | ثبت نام

لطفا شماره موبایل خود را وارد کنید

کاتالوگ مورد نظر خود را دانلود کنید

کاتالوگ محصولات پیلو نسخه 2023
ظروف آشپزی پیلو (نسخه فارسی) ظروف آشپزی پیلو (نسخه انگلیسی) ظروف آشپزی پیلو (نسخه عربی)