دسته‌بندی نشده

قابلمه گرانیتی یا سرامیکی؛ کدام‌یک بهتر است؟

در زمان حال، بازار متنوعی از قابلمه‌ها و سرویس‌های آشپزخانه وجود دارد که انتخاب یکی از آنها ممکن است گیج‌کننده باشد. یکی از انتخاب‌های پرتکرار، قابلمه‌های گرانیتی و سرامیکی است. در این مطلب، به بررسی و مقایسه این دو نوع قابلمه می‌پردازیم تا به شما کمک کنیم تا انتخاب مناسبی برای آشپزخانه خود داشته باشید.

قابلمه گرانیتی چیست؟

قابلمه‌های گرانیتی بر پایه‌ی هسته‌ی آلومینیمی دایکست ساخته شده‌اند و با روکش گرانیتی سوئیسی، چینی، ترکیه‌ای و آلمانی پوشانده شده‌اند و به دلیل دوام و کیفیت زیبایی شناختی بالاتر، جایگزین بهتری برای انواع دیگر قابلمه هستند. علاوه بر این، قابلمه‌های گرانیتی و اسنو دارای هسته‌ی آلومینیمی دایکاست هستند که به سرعت گرم می‌شوند و به شما امکان می‌دهند زمان پخت خود را تسریع کنید.

روکش نچسب قابلمه گرانیتی و اسنو خنثی بوده و عاری از مواد سمی است. برخلاف سایر قابلمه، این نوع قابلمه‌ها به راحتی زنگ نمی‌زنند. برای پخت‌وپز و نگهداری هر غذایی صرف نظر از میزان اسیدیته آن بی‌خطر است و همچنین پوشش آن طعم و رنگ غذا را تغییر نمی‌دهد.

هنگام پخت‌وپز با قابلمه گرانیتی و اسنو از استفاده از اشیای فلزی استیل خودداری کنید؛ زیرا می‌توانند به راحتی به پوشش آسیب برسانند. در عوض، به شما پیشنهاد می‌شود از اشیای چوبی یا سیلیکونی استفاده کنید. قابلمه‌های گرانیتی خود را روی هم نچسبانید و از تماس مستقیم با سایر قابلمه‌ها خودداری کنید؛ زیرا سطح نچسب را خراش می‌دهند. اگر فضای زیادی در کابینت خود ندارید، می‌توانید یک دستمال کاغذی را بین قابلمه‌های روی هم قرار دهید تا از روکش محافظت کنید.

اگر به طور تصادفی ظرف گرانیتی و اسنو خود را رها کردید و پوشش داخلی آن خرد شد، می‌توانید فوراً با پشتیبانی شرکت پیلو تماس بگیرید تا کارشناسان ما شما را راهنمایی کنند.

هنگام پخت‌وپز با قابلمه گرانیتی، فقط تابه را روی حرارت کم گرم کنید تا پوشش نچسب آن بهتر حفظ شود. هنگام پخت‌وپز، همیشه از مقدار کمی روغن یا کره استفاده کنید که باعث می‌شود پوشش نچسب بیشتر دوام داشته باشد، به خصوص اگر از روش‌های پخت‌وپز مانند سرخ کردن استفاده می‌کنید. گرانیت به عنوان سالم‌ترین ماده و یکی از بهترین گزینه‌ها در انتخاب قابلمه در نظر گرفته می‌شود.

مزایای قابلمه گرانیتی

  • مقاومت: یک مزیت قابلمه گرانیتی داشتن دوام و مقاومت بالاست. اگر از آن‌ها به درستی استفاده و مراقبت کنید، سال‌های سال ماندگاری خواهند داشت.
  • سبک بودن: افرادی که از مشکلات مچ دست رنج می‌برند، مانند افراد مسن، طرفدار این قابلمه‌ها هستند.
  • زنگ نمی‌زنند: نگران خشک کردن قابلمه گرانیتی خود بعد از شستشو نباشید؛ زیرا زنگ نمی‌زنند و می‌توانند مدت زمان زیادی کارایی خود را حفظ کنند.
  • حرارت کم: به حرارت پایینی برای پخت غذا نیاز دارند که از لحاظ هزینه و انرژی، استفاده از قابلمه گرانیت را بسیار به صرفه کرده است.
  • رسانایی: رساناهای خوبی هستند و حرارت را به‌طور یکسان هدایت و پخش می‌کنند، در نتیجه احتمال سوختن غذا کم می‌شود. هسته داخلی قابلمه به سرعت گرم می‌شود و گرما را حفظ می‌کند تا زمان پخت کاهش یابد و به شما امکان راحت آشپزی کردن را برای غذاهایی همانند آش، سوپ، انواع سرخ کردنی‌ها، خوراک‌ها و… بدهد.

.

معایب قابلمه سرامیکی

  • پوشش آن‌ها شکننده و ظریف است و نیاز به مراقبت زیادی دارند.
  • برای گرم شدن قابلمه سرامیکی باید مدت زمان بیشتری نسبت به قابلمه گرانیتی منتظر بمانید.
  • قیمت قابلمه سرامیکی مقداری گران است.

.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *